FERNWEH®

Fernweh - /ˈfɛʁnveː/ - is a noun describing a feeling wanting to go on a long journey but always missing home. In German, fernweh also indicates people who want to travel to new land, and it can be used with the same meaning as the term wanderlust.

We the FERNWEH® team will tell you about the journey of Fernweh the cat after he was banished from his home planet. If you are a human who is addicted to adventure, like something cute and love to have some coolness, come here and let us give you a big welcome-to-our-side hug.

FERNWEH® is going to release new products at 11:11 every Wednesday, so if you are truly interested, please follow us and see what kind of surprise you are getting.

Finally, thank you all, you stranger friends who will accompany us in the upcoming journey.

Love you with all the power of the universe.

//

Fernweh /fen-qì/ - là mt danh t dùng để ch mt chuyến hành trình dài nhưng luôn nh v quê nhà. Trong tiếng Đức, fernweh còn có nghĩa dùng để ch nhng người mun tri nghim vùng đất mới, từ này còn được dung để thay thế cho thuật ngữ “wanderlust”.

Chúng tớ - FERNWEH® team s k cho các cu nghe v hành trình ca chú mèo Fernweh sau khi b trc xut khi hành tinh ca mình. Nếu cu là người nghin phiêu lưu, thích s d thương nhưng lại yêu sự cool ngầu thì hãy để chúng tớ ôm cậu một cái thật lâu vì tụi mình cùng một phe.

FERNWEH® sẽ ra mắt sản phẩm vào lúc 11:11 thứ tư hằng tuần nên nếu các cậu thật sự hứng thú thì hãy theo dõi và đón nhận một cục bất ngờ to bự từ chúng tớ nhé.

Vài lời cuối cùng, cám ơn tất cả các cậu, những người bạn xa lạ đã, đang và sẽ đồng hành cùng chúng tớ trong hành trình phía trước.

Yêu các cậu bằng tất cả năng lượng vũ trụ.

popup

Số lượng:

Tổng tiền: